Main menu
  • belegnik3-sm.jpg

When They Shine Brightest cover BGПочитател на фентъзи литературата още от дете, Йордан Желязков е решил най-сетне да сбъдне мечтата си. Завършил е своя първи фентъзи роман, който вече е наполовина преведен на английски от професионален преводач и търси издателство, за да се появи и в хартиено издание.

Междувременно младият автор стартира кампания за групово финансиране в IndieGoGo, за да събере необходимите средства за завършване на превода и други дейности около онлайн издаването на книгата на английски език. Кампанията се развива успешно и вече е набрала 50% от сумата при все, че до края й остават още 4 седмици.

Романът със заглавие „В ярката им светлина” е с нисък фантазиен елемент и съвсем наскоро е обявен за един от десетте финалиста в конкурс за фентъзи роман на издателство MBG Books, в който крайният победител все още не е известен.

Повече за автора и откъс от книгата ще намерите в личния му блог.
Ако идеята и откъса са ви харесали, може да го подкрепите на страницата на crowdfunding кампанията в IndieGoGo, където ще намерите видео и подробна информация на български и английски език.
Пропуснах да спомена, че ви очаква и списък с подаръци :) 

Желая успех на Йордан и фантастичното му начинание! Ще следя с интерес развитието.

 

Visitors 325035