Main menu
  • kniga.png

Ако, обхождайки интернет пространството, случайно сте попаднали на този сайт, може би се чудите що за блог е това. Затова реших да ви напиша няколко приветствени реда.

 

Ще спомена само няколко думи. Най-малкото, защото е възпитано да се представя. Аз съм Мира Балдаранова.

Приятно ми е да чета, да записвам впечатления около прочетеното и да ги споделям с някого. Има толкова блогове за книги, че в началото се колебаех дали да се захвана с публикуването на моите писаници. Но има и толкова книги, които трябва да споделиш! Не съм от читателите, които се надпреварват с времето. Нека четенето си остане бавно удоволствие за повече сетива. Тук ще намерите книги, които са ме вдъхновили да пиша след срещата си с тях. Ако и вас ви развълнуват, върнете се да споделите. Напоследък твърде често търсим това общуване, за да намерим съ-мишленици. В случая представката не е толкова важна. Цяло щастие е, ако имаме близо до себе си и реални такива. Пожелавам ви го!

А сега добре дошли в поредния блог и дано ви е приятно да останете за по-дълго.

 

БЛОГОВЕТЕ ЗА КНИГИ

Те имат своите почитатели и критици, както всичко останало. Обичам да избирам книги за четене, обикаляйки с часове книжарниците. Доставя ми удоволствие да ги намирам, докосвам, разгръщам и вдишвам. Ако не съм чела нищо за тях, поглеждам бележките на гръбчетата им. Харесва ми, когато открия хубава книга неочаквано.

И тъй като съм ненаситен читател, разчитам много на добри сайтове за книги. Все пак не може да прочетеш всичко. А и пространството в дома е ограничено и не всяка книга ще бъде закупена. Можеш просто да я споделиш с някого.

С такива мисли започнах работата по този сайт. Пък дано излезе полезен блог за книги.

От автора на блога

 

Visitors 424676